Ας συστηθούμε!

Η Μegacycle είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη στο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού & υγιεινής, είτε μέσω της παροχής υπηρεσιών είτε μέσω της πώλησης προϊόντων & συστημάτων καθαρισμού.

Ξεκινήσαμε την πορεία μας το 2015 στον κλάδο του Facility Services και πολύ γρήγορα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη συνεργατών και πελατών.

Έκτοτε, έχουμε σημειώσει επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα επαγγελματιών, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών έργων, σε όλη την Ελλάδα: από γραφεία και καταστήματα, μέχρι ξενοδοχεία, κτίρια του δημοσίου τομέα και αεροδρόμια.

Ως αποτέλεσμα της εξειδίκευσής μας στον τομέα του καθαρισμού και της συνεχούς αναζήτησής μας για πρωτοποριακά, νέα προϊόντα, δημιουργήσαμε το Megacycle Store, ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών καθαρισμού & υγιεινής επαγγελματικών χώρων.

Επιπλέον, κατανοώντας τη φροντίδα που απαιτεί μια εγκατάσταση αλλά και τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, συγκαταλέγουμε στο πεδίο δραστηριοτήτων μας  υπηρεσίες όπως απεντομώσεις-μυοκτονίες, περιποίηση κήπων, οικιακός καθαρισμός κ.α.
Στη Megacycle στόχος μας είναι να είμαστε σημείο αναφοράς.
Ένα όνομα, ένας έμπιστος συνεργάτης, δίπλα σας, με ολοκληρωμένες προτάσεις κι ευελιξία που ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες σας.

Απολαύστε τις υπηρεσίες μας!

Είμαστε ένα τηλεφώνημα ή ένα e-mail μακριά!